pcsaver2
New member
Вітаю, маю декілька об'єктів на яких розташовано декілька камер, задача - як вивести зображення з всих цих камер на один компьютер/монітор?
Камери iMou, маю їх додаток встановлений на ПК але там є обмеження на відображення не більше ніж 16 камер, цей варіант не влаштовує, камер більше 25.
Камери під'єднані до інтернету через модеми, IP не статичні.
SmartPSS знайшов додаток на сайті виробника, на скільки зрозумів треба ІР адреса мати тих камер. ІР адреси можна дізнатись через додаток Imou configtool. Тут інше питання з'являеться, чи буде відображатись зображення в додатку SmartPSS коли я вийду/зміню мережу до якої під'єднана камера?
Є який-небуть варіант виконання задачі без статичних ІР адресів для всіх камер?
Я профан, якщо можна, як для "динозавра".
Дякую.
Камери iMou, маю їх додаток встановлений на ПК але там є обмеження на відображення не більше ніж 16 камер, цей варіант не влаштовує, камер більше 25.
Камери під'єднані до інтернету через модеми, IP не статичні.
SmartPSS знайшов додаток на сайті виробника, на скільки зрозумів треба ІР адреса мати тих камер. ІР адреси можна дізнатись через додаток Imou configtool. Тут інше питання з'являеться, чи буде відображатись зображення в додатку SmartPSS коли я вийду/зміню мережу до якої під'єднана камера?
Є який-небуть варіант виконання задачі без статичних ІР адресів для всіх камер?
Я профан, якщо можна, як для "динозавра".
Дякую.