Можна ли активировать SNMP в камерах DAHUA dh-ipc-hdw2449t-s-il?

Очень нуждаюсь в протоколе SNMP, но в этой камере нет этого пункта в меню чтобы включить. Может ктото знает как активировать или альтернативная прошивка существует. Очень обидно, купили целую партию камер и облом.

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Очень нуждаюсь в протоколе SNMP, но в этой камере нет этого пункта в меню чтобы включить. Может ктото знает как активировать или альтернативная прошивка существует. Очень обидно, купили целую партию камер и облом.
А продавець, що каже?

Камери замовлялись централізовано на підприємство і зараз пробую вияснити хто саме продавець. Коли замовлялись камери то ніхто не прораховував, що SNMP буде потрібен. Тобто немає претензій ні до кого, а просто шукаємо можливість виправити ситуацію без заміни великої кількості обладнання (причому нового). Тепер є завдання в залежності від статуса камери програмно вмикати/вимикати стороннє ПЗ через JOB. Ping не достатньо бо він ре дає уявлення чи зображення передається чи ні, а це є критично для підприємства. На форум звернувся бо маю таку саму камеру у власному використанні куплену у vidimost. Мене цікавить сама можливість включення цієї опції. В разі позитивної відповіді я думаю що можна ставити питання по оплаті за цю роботу.

Останнє редагування:

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Нажаль у камер 1ххх і 2ххх серії урізані інтернет протоколи, це бюджетний сегмент. Розширений функціонал і більш гнучке налаштування присутнє у камер серії 3ххх, 5ххх, 7ххх, 8ххх. Рекомендуємо звертати увагу перед покупкою у паспорт.
3030

Зверху