Проблема з відтворенням архіву, та часом камери\регістратора.

mahasuk

New member
1) Маю в парку штук 15 регістраторів dahua, і нові, і старі. Але на нових є проблема, при налаштуванні нового регістратора, налаштовую перехід на літній час, і ставлю чекбокси, щоб передавати налаштування на камеру та синхронізувати час з камерами.
Але на одному реєстраторі, 8 камер, ставлю годину на реєстраторі, і на 3х камерах час робиться або на годину вперед або назад, на інших 5ти норм все. Примусово прописую час на реєстраторі, на всіх камерах час стає одинаковий, але через деякий час (до години) і знову ж ці 3 камери злітає час на +- 1 год.
Відповідно і перегляд архіву, глючить тайм лайн. І таких є декілька пристроїв. Пробував Зайти в саму камеру, і там прописати перехід на літній і час вказати, так воно тоді на +1 годину перескакує час, від реєстратора.
Реєстратори типу DHI-NVR1108HS-S3/H з останньою прошивкою V4.001.0000007.9.R (і перед останньою).
Як з цим боротись? що я налаштовую не так?

2) Сьогодні також поставив DHI-NVR1108HS-S3/H і підключив 3 камери. З часом все ок, але якось дивно глючить перегляд архіву. Тобто вибираю на таймлайні наприклад 18:30, а відео включає з 18:25, або 17:50, якось рандомно скаче, і немає закономірності. Але часом відкриває і той час який на обираю.
Часом тільки на -2 хв від обраного часу, і не залежно чи це постійний запис, чи це MD.
Налаштував запис я Постійний 24\7 і MD 24\7 (щоб на тайм лайні був виділений рух.

Причому в мене ж стоїть такий самий регістратор, з такими самими камерами, з такими ж налаштуваннями, і там все ок, секунда в секунду відкриває.

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Приберіть синхронізацію налаштувань в локальному меню реєстратора і налаштуйте на кожному пристрої часовий пояс +2, літній час і включіть NTP.

Suicider

Well-known member
Так все вірно каже техпідтримка, також мав таку проблему, на всіх пристоях має буте встанолено однаковий часовий пояс, навіть на ПК зі СмартПСС буде не вірно працювати відтворення архіву якщо не співнадає часовий пояс.

Зверху