Прошивка NVR4108HS-8P-EI

Syavko

Member
Привіт допоможіть, можливо хтось стикався з таким. Відеореєстратор NVR4108HS-8P-EI працював з всіма камерами інших виробників на прошивці 2024 року, Після оновлення камери не добавляются. Постійно статус червоний. Як тільки міняю налаштування Там де мережа В комутаторі ставлю галочку міст. Тоді камери знаходить як тільки хочу в налашуваннях щось добавити чи редагувати камеру, веєстратор зависає та перезагружається. Підозрюю що проблема в прошивці. Чи можете підказати де знайти стару прошивку і відкотити назад. Дякую.

Andy

Well-known member
Прошивки можете подивитись тут
Стосовно "відкотити" на старішу версію не маю досвіду

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Відкат рекомендуємо робити в сервісі, стандартними методами це не можна зробити. Після оновлення ви скидали на заводські налаштування?

Syavko

Member
Відкат рекомендуємо робити в сервісі, стандартними методами це не можна зробити. Після оновлення ви скидали на заводські налаштування?
так скидував проблема залишається. Допоможіть підкажіть як відкотити прошивку назад?

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Вибачте, але у мене є робота по технічній підтримці клієнтів нашого магазину, я не займаюсь навчанням. Є цей форум, читайте теми, самовдосконалюйтесь.

Зверху