Купив відеокамеру HDCVI до регистратора все одно темний екранУ вас класичний аналоговий DVR, ви купили камеру формату AHD. Перш ніж купувати - порадьтесь з менеджером у продавця. Вам потрібно АНАЛОГОВУ камеру, або вже нового формату камеру AHD/CVI/TVI яка може переключатись в аналоговий режим CVBS.
Не бачить регистратор камеруКупив відеокамеру HDCVI до регистратора все одно темний екран
Або попросити продавця, перед відправкою, перемкнути на своєму обладнанні в стандарт CVBSце можно зробити або за допомогою джойстика на камері, якщо він там є. Або з HDCVI реєстратора того-ж виробника, або за допомогою апаратного перемикача...
Я питав у менеджера магазину яка камера суміжна з цим регистратором.Суміжну камеру підібрали.Але вона не працює з цим регистраторЛеонід, де ви таких продавців знайшли, що вам вдруге не можуть нормально камеру продати? Перше, що вас менеджер повинен був спитати - "Який у вас реєстратор?" І після цього рекомендувати камеру. Ще більше мене дивує, ви не задаєте ці питання продавцю, а пишете на форумі іншого інтернет магазину і шукаєте відповідь.
Який це інтернет магазин !? Це форум,тому і питаю,як що не хочете відповідати вас ніхто не заставляєЛеонід, де ви таких продавців знайшли, що вам вдруге не можуть нормально камеру продати? Перше, що вас менеджер повинен був спитати - "Який у вас реєстратор?" І після цього рекомендувати камеру. Ще більше мене дивує, ви не задаєте ці питання продавцю, а пишете на форумі іншого інтернет магазину і шукаєте відповідь.
Потрібна CVBS камера, або мультиформатна, яку перед продажем перемкнуть в формат CVBSяка камера суміжна з цим регистратором
Я відповів Вам ще в другому пості цієї теми, але ви не зробили цього і тому не вийшло.як що не хочете відповідати вас ніхто не заставляє