dahua hfw1320sp-0280b неустойчивый ping превышен интервал ожидания

196221

Active member
Привет камера dahua hfw1320sp-0280b при включении есть ping потом пропадает через примерно десять посылок появляется время ответа 1 мс., или 942 мс.
Сброс не помог. Есть ли вариант залить прошивку через флешь или это аппаратная поломка, то где копать шнур норм подключение rg45 плюс питание 12вольт. Подкидывание платы блока питания с рабочей не дало результата. Если есть сервис мануал буду признателен.

Вкладення

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Щоб перевірити кабель - потрібно підкинути інший. Ви очима просканували, що у вас кабель цілий? Може мікросхема мережі вже віджила. Можливо програмна помилка. Шукайте, підключайтесь юартом, якщо є час, або віддайте спеціалістам.

196221

Active member
Привіт.
Кабель цілий, юартом куди підключатись, є три контакти це юарт або ні, які команди, чи буде меню при підключенні.
Час є, руки є. протокол 232 чи 485?

Останнє редагування:

Максим Шелест

спеціаліст компанії "UARTservice"
На цьому форумі багато разів було обговорено відновлення ПЗ різних камер.

196221

Active member
Я не ленива, ображати не зная людину це прикро, якщо вана й за віком. Но то таке. Жодний запит накшталт оновлення уарт і тому подібне результатів не дає. Сюди прийшов за допомогою, чи форум для теревеньків.
Я запитав наявність підключення і все, якщо леньки відповісти то таке.
Якщо мав на увазі tftp то так і напиши.

Andy

Well-known member
Запит в гуглі "відновлення прошивки камер дахуа" на першій же сторінці видає це посилання якщо що🆒

196221

Active member
Не хочу сваритись, я ж не зовсім баран я запитав підключення по уарт і все не знаєшь так і напиши цікавило підключення і все. Тоди і форум не потрібен по твоїй логікі всі йдіть до гугл.

Andy

Well-known member
Для того щоб підказати де на платі UART потрібне хоча фото плати в нормальній якості, бажано з обох сторін

196221

Active member
hfw1320sp-0280b-s3
s/n 4D00BDEPAG80DC9
Якщо можливо потрібна прошивка, буду вдячний.

Вкладення

196221

Active member
Е три камери ds-2sd2t43go-i8 від наружного живлення працюють, від PoE не працюють, є боардвью на плату живлення.

Максим Шелест

спеціаліст компанії "UARTservice"
Е три камери ds-2sd2t43go-i8 від наружного живлення працюють, від PoE не працюють, є боардвью на плату живлення.
На жодного китайця не знайдете ні бордвью, ні схем, хоча вони існують як і сервіс мануали. В мене валялися на старі камери Хіквіжн, один колишній сервісник підігнав мені. Створюйте тему, показуйте фото елементів.

196221

Active member
На жодного китайця не знайдете ні бордвью, ні схем, хоча вони існують як і сервіс мануали. В мене валялися на старі камери Хіквіжн, один колишній сервісник підігнав мені. Створюйте тему, показуйте фото елементів.
Тему сотворив.

Зверху