Загадка домофона чи кабеля ?

ndvdnyk1

Member
Вітаю.
Ситуація наступна.
В приватному будинку прокладений кабель для домофона вита пара 8 жил.
Стояв домофон EZVIZ. Там було засіяно 2 жили.
Замінив на VTO2211G-P. Але біля під'єднання до домофону неможливо поставити RJ45. Так сталося, що кабель короткий. Добавили 15см . З'єднали кабель скрутками. Перевірили тестером , всі 8 жил звоняться. Доіна кабелю прокладеного 30м.
Підключаю домофон.....нічого. тиша.
Замінили з обох сторін RJ45, ефекту ноль. Під'єднав домофон на комутатор напряму, все працює.
Під'єднав камеру біля калітки, теж тихо.
Взяв інший кабель на 70 м, перевірив, все працює.
Нічого не розумію. Прокладений кабель продзвонються всі 8 жил ( перевіряв спец. тестером для перевірки інтернет кабелю.) Але при під'єднання все мертве.
Допоможіть будь ласка

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Ну ви тут на своє питання відповіли, протестував пристрій на іншому кабелі. Ви тестером перевіряєте лінк, обмін пакетами, але живлення то трішки інша історія. У вас сбій по живленню. Живлення з лінком йдуть по 1,2+ 3,6- і на якійсь жилі є пошкодження, не обов'язково 8, візьміть інші жили задійте. Або поставте з'єднувач https://vidimost.com/germetichnij-zednuvach-rj45

ndvdnyk1

Member
Буду якось мудрити. Але 123і6 прозвонюються і світяться. Якже може бути пошкодження?
Дивно. Спробую підьєднати 4578

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Дуже часто камери приходять в сервіс з надбитими кабелями, подаємо 12в камера працює, подаємо поє, камера не працює, 48в все таки. Я думаю якщо ви подасте 12в окремо, то у вас запрацює.

Зверху