Камера DAHUA IPC-B1B40P можливі варіанти живлення.

• Автор теми dvl
  • Дата створення

dvl

Member
Добрий день.
Э в мене камера IPC-B1B40P (5E0775CPAGF27AF).

Трохи передісторії, для розуміння чому в мене з'явилось питання.
Камера працювала у приміщенні з великою вологістю. Живлення отримувала по окремій лінії 12В. В якийсь момент перестала працювати. Тобто вона запускалась лише після тривалого "відпочинку" десь на 10-15 хвилин та потім знов вимикалась, не було доступу по мережі та й мережевий лінк не піднімався.
Камера була здана до деякого сервісного центру. НЕ сервіс центр Відімост, інший. Отримав після ремонту, з коментом що працює в повному обсязі, була проведена заміна кабелю. Була там перевірена і працювала як на 12В окремих так і на РОЕ від POE-комутатора dahua. Я так розумію комутатор дає живлення по стандарту 802.3af mode А. Тобто по тим самим жилам що йдуть і данні.

Але в мене вона не хоче запускатись на mid-span інжекторі який подає живлення 48В на 4,5 та 7,8 жилах крученої пари.
Я розібрав глянути як там підключено та, якщо я вірно розумію, то не має просто жил які б могли отримати живлення у режимі B

І ось виникло питання: Чи повинна ця камера "по заводу, тобто "від виробника", працювати з інжекторами які подають по режиму B живлення, а не тільки по режиму А?

32513252

dvl

Member
Дякую. Так, це 802.3 alternative A. Це те, що дає більшість комутаторів та деякі інжектори.
Я просто хотів дізнатися чи ці камери так обмежені спочатку. Бо саме такої іншої, без втручання СЦ, на жаль не має, щоб подивитись розпіновку.

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Це контактна група з завода в вашій камері, чорний і червоний то 12в, інші треба продзвонювати
3253

dvl

Member
Дуже Вам дякую! Ось вони, яких в мене більше не має))) На два дроти більше. Сірий та жовтий. Щось мені підказує, що це і є "синя" та "коричнева" пара на RJ-45.

Зверху