Не записує на SD карту та інші питання DHI-VTO2211G-WP-S2

romiv2008

Member
Доброго дня. Придбав відеодомофон та POE SWITCH, без планшета і реєстратора і пробую його налаштувати. Переглянув багато відео, перечитав форум, користувався пошуком, але залишились деякі питання. Буду вдячний за допомогу. Зараз версія програмного забезпечення 2024-05-09 V4.700.0000000.4.R Базова версія за стандартом безпеки V2.3
Панель прийшла з версією ПО V4.700.0000000.1.R після оновлення на 4R з офіційного сайту - скинув до заводських, форматнув карту памяті, але нічого не змінилося.
  1. Я поставив найновішу прошивку з офіційного сайту але у мене не пише, Web Servive 2.0 (як на багатьох відео та інструкціях). Це значить що можна ще щось оновити, чи в найновіших прошивках напис 2.0 прибрали?
  2. Зовсім нічого не записує на SD карту. У налаштуваннях Web стоять всі відмітки про запис. Карту памяті бачить і додаток і Веб інтерфейс. Форматування через Web проходить успішно. У DMSS є повідомлення про збереження з відміткою про час і тривалість, але якщо на нього натиснути пише "Помилка запиту відео". Пробував вже 3 карти - Apacer i Samsung Evo 32 Gb micro sd hc1 та ще одну hc4. Зайнята память при тому не збільшується, постійно 1 Мб. Один раз з десятків експериментів записало приблизно 10 секунд і нормально відтворило. А вже наступні дзвінки знову не записує.
  3. Не працює сповіщення про рух і не записує. Так і не зрозумів, це особливість всіх офіційних прошивок, потрібно ставити кастом? Налаштування у DMSS "постановки на охорону - за детекцією руху" Увімкнено. У Web налаштуваннях пейшовся по всіх пунктах і нічого пов'язаного з налаштуванням датчика руху не знайшов.
  4. Не виходить поставити кастомну прошивку завантажену з vidimost.com Customer_VTOXXXXD_G_MultiLang_PN_PAAS_SIP_V4_511_10IM002_0_R_221123. Доходить до 50 відстоків і вибиває помилку Update Failed. Я так розумію, через те, що пониження прошивки неможливе без програматора?
Сповіщення про дзвінок, відмикання замка, та всі інші функції справно працюють.
Буду вдячний за будь яку допомогу та підказки.
28512850

2848

Останнє редагування:

romiv2008

Member
Дякую за відповідь. Чи правильно я розумію, що у офіційній прошивці немає функцій запису і сповіщення від детекції руху?

romiv2008

Member
Вибачте недодивився, у вас версія S2, на неї немає кастомізації
Тобто запис по руху неможливо на ній ніяк запустити без реєстратора?
І чи можете щось сказати про те, чому не записує нічого на SD карту, хоча в налаштуваннях все увімкнено

romiv2008

Member
Цікава деталь, що все таки запис іде, але він починається з моменту нажаття кнопки на панелі виклику і закінчується відхиленням або прийомом виклику в DMSS, тобто саму розмову не записує. І ще - записує тільки 10 секунд, не більше. Пробував знімати і ставити по черзі всі пункти у налаштуваннях, проблему не вирішило. Це у всіх так, чи щось не те з моєю панеллю?
Ось налаштування у WEB

Вкладення

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Цікава деталь, що все таки запис іде, але він починається з моменту нажаття кнопки на панелі виклику і закінчується відхиленням або прийомом виклику в DMSS, тобто саму розмову не записує. І ще - записує тільки 10 секунд, не більше. Пробував знімати і ставити по черзі всі пункти у налаштуваннях, проблему не вирішило. Це у всіх так, чи щось не те з моєю панеллю?
Ось налаштування у WEB
Запис викликів, на які не відповіли. Якщо ви щось натискаєте на моніторі, система розуміє, що ви вдома, відповідно навіщо робити запис. Система записує, якщо немає жодної дії. Навіщо вам запис виклику, за яким ви спостерігаєте? Така логіка китайців нажаль. Офіційна прошивка працює так.

romiv2008

Member
Запис викликів, на які не відповіли. Якщо ви щось натискаєте на моніторі, система розуміє, що ви вдома, відповідно навіщо робити запис. Система записує, якщо немає жодної дії. Навіщо вам запис виклику, за яким ви спостерігаєте? Така логіка китайців нажаль. Офіційна прошивка працює так.
Дуже дякую за відповідь. Запис лише перших 10 секунд після нажаття на кнопку це теж так задумано? Тобто гудок іде довше ніж 10 секунд, я не піднімаю, а записує лише перших 10 секунд. Притому у DMSS - History Messages показує у секундах повну тривалість дзвінка, наприклад 25 секунд, а відтворює лише рівно 10 секунд. Я так підозрюю що логіка у них така, що достатньо 10 секунд щоб побачити хто до тебе хотів зайти.

Зверху