romiv2008
Member
Доброго дня. Придбав відеодомофон та POE SWITCH, без планшета і реєстратора і пробую його налаштувати. Переглянув багато відео, перечитав форум, користувався пошуком, але залишились деякі питання. Буду вдячний за допомогу. Зараз версія програмного забезпечення 2024-05-09 V4.700.0000000.4.R Базова версія за стандартом безпеки V2.3
Панель прийшла з версією ПО V4.700.0000000.1.R після оновлення на 4R з офіційного сайту - скинув до заводських, форматнув карту памяті, але нічого не змінилося.
Буду вдячний за будь яку допомогу та підказки.
Панель прийшла з версією ПО V4.700.0000000.1.R після оновлення на 4R з офіційного сайту - скинув до заводських, форматнув карту памяті, але нічого не змінилося.
- Я поставив найновішу прошивку з офіційного сайту але у мене не пише, Web Servive 2.0 (як на багатьох відео та інструкціях). Це значить що можна ще щось оновити, чи в найновіших прошивках напис 2.0 прибрали?
- Зовсім нічого не записує на SD карту. У налаштуваннях Web стоять всі відмітки про запис. Карту памяті бачить і додаток і Веб інтерфейс. Форматування через Web проходить успішно. У DMSS є повідомлення про збереження з відміткою про час і тривалість, але якщо на нього натиснути пише "Помилка запиту відео". Пробував вже 3 карти - Apacer i Samsung Evo 32 Gb micro sd hc1 та ще одну hc4. Зайнята память при тому не збільшується, постійно 1 Мб. Один раз з десятків експериментів записало приблизно 10 секунд і нормально відтворило. А вже наступні дзвінки знову не записує.
- Не працює сповіщення про рух і не записує. Так і не зрозумів, це особливість всіх офіційних прошивок, потрібно ставити кастом? Налаштування у DMSS "постановки на охорону - за детекцією руху" Увімкнено. У Web налаштуваннях пейшовся по всіх пунктах і нічого пов'язаного з налаштуванням датчика руху не знайшов.
- Не виходить поставити кастомну прошивку завантажену з vidimost.com Customer_VTOXXXXD_G_MultiLang_PN_PAAS_SIP_V4_511_10IM002_0_R_221123. Доходить до 50 відстоків і вибиває помилку Update Failed. Я так розумію, через те, що пониження прошивки неможливе без програматора?
Буду вдячний за будь яку допомогу та підказки.
Останнє редагування: