Перегляд камер Imou по Onvif в Ubuntu

_Ivan_

Member
Доброго дня. Пробую налаштувати перегляд кількох камер Imou по Onvif в Ubuntu. Якість картинки жахлива, розширення 640 х скількись там. Я так розумію, по онвіфу транслюється вторинній потік, який у цих камер дуже убогий? Якщо так, як зробити нормальну якість по онвіф? Або може підкажете як дивитись онлайн кілька камер в Ubuntu. Дякую.
P.S. Пробував емулятор андрода Waydroid, там програма imou life не підтримується. На віртуалці відндовс десктопна imou life працює, але тормозить. Хочу якось напряму в убунту запустити.

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
По Onvif без проблем камери передають головний потік, то ви просто якимось чином додаєте примусово другий потік. Не маємо такого досвіду, тому не можу щось порадити. Яким чином і куди ви додаєте? Можливо спробуйте rtsp

_Ivan_

Member
По Onvif без проблем камери передають головний потік, то ви просто якимось чином додаєте примусово другий потік. Не маємо такого досвіду, тому не можу щось порадити. Яким чином і куди ви додаєте? Можливо спробуйте rtsp
Так, то в мене якийсь плеєр був трохи неправильний. В vlc по rtsp і в vms по onvif нормальне зображення.

Зверху