F42FEP-D підвисає відео при включеному виявленні руху

_Ivan_

Member
Доброго дня. Є камера f42fep-d. При включеному виявленні руху постійні підторможування, що при перегляді в онлайн, що при перегляді архіву з карти памяті. Якщо виключити виявлення, то при постійному запису на карту підторможувань немає, що онлайн що при перегляді архіву. На карті 64гб тормозить сильно, поставив на 32 - тромозить менше, але все одно тормозить. Камера на вайфай, пробував по кабелю - те саме. Можна якось виправити?

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Звернутись по гарантії. Там крім чіпа процесора на платі нічого немає, якщо глючить, то під заміну.

Спеціаліст
Команда форуму
Вони в Україні офіційно продавались 2022 році останні, тому гарантії точно вже немає. Я мав на увазі якщо купували на Аліекспрес, то зверніться до продавця. Все, що ви можете самі зробити, це оновити її, якщо підтягне з хмари прошивку і ресетнути її на заводські. Або просто ресетнути. Ще хочу зазначити, що більшість таких глюків у камер - це наслідок неякісних microsd карток. Вставте, щось на зразок такого і протестуйте https://vidimost.com/karta-pamjati-microsdxc-128gb-uhs-i-u3-class-10-kingston-canvas-go-plus-r170-w90mb-s-sdcg3-128gbsp

_Ivan_

Member
Вони в Україні офіційно продавались 2022 році останні, тому гарантії точно вже немає. Я мав на увазі якщо купували на Аліекспрес, то зверніться до продавця. Все, що ви можете самі зробити, це оновити її, якщо підтягне з хмари прошивку і ресетнути її на заводські. Або просто ресетнути. Ще хочу зазначити, що більшість таких глюків у камер - це наслідок неякісних microsd карток. Вставте, щось на зразок такого і протестуйте https://vidimost.com/karta-pamjati-microsdxc-128gb-uhs-i-u3-class-10-kingston-canvas-go-plus-r170-w90mb-s-sdcg3-128gbsp
Ні, не на аліекспресі, я дійсно купив її на олх б/у. Тай на алі таких немає, наскільки я замітив. Скидав на завод, не допомогає. Прошивка пише остання версія.

А як на рахунок дати активації? По серійному номеру можливо десь якось дізнатись, коли її перший раз підключали, щоб хоч приблизно дізнатись скілька місяців чи років тій камері?

Спеціаліст
Команда форуму
Напишіть в підтримку Imou в додатку, опишіть проблему, вони як правило порадять зробити ресет і дадуть прошивку, щоб через microSD прошити камеру.

_Ivan_

Member
Напишіть в підтримку Imou в додатку, опишіть проблему, вони як правило порадять зробити ресет і дадуть прошивку, щоб через microSD прошити камеру.
Зрозуміло. Дякую. До речі на рахунок карт памяті. Оці всі класи швидкісті мають сильно велике значення, флешка ж в камері все одно форматується в FAT32? Там швидкості сильно кульгають.

Спеціаліст
Команда форуму
Запис потокового відео дуже складна штука і тому не просто так виробники приділяють цьому увагу і випускають спеціалізовані накопичувачі, тому що інші просто через деякий час виходять з ладу або просто створюють глюки для пристрою. Так для реєстраторів є диски у WD серії Purple, у Seagate - SkyHawk. А от для камер виробник рекомендує мінімальні характеристики до sd-карт по швидкості - це
мінімум UHS-I U3 клас 10, бо будуть пропуски по кадрам.

Зверху