NVR5464-KS2 проблемма после обновления.

• Автор теми Uef
  • Дата створення

Nuttko

New member
Была 3ая, обновил на 4ую, но начало уходить в бесконечную перезагрузку. Вчера вечером прошился файлами из этой ветки , все заработало спасибо.

batman

New member
привет я живу в турции dahua nvr5416 потерял питание во время обновления, он больше не работает. Я хочу восстановиться с помощью программы TFTP, но не могу остановить цикл перезагрузки.
In: serial

Out: serial

Err: serial

squashfs use gzip

SCU: load slave image OK

spi env sysbackup=0

Read backup misc byte ... no env and backup env tc !!!

ok!

PRODUCT:>1U

[openbmp 267]### CRAMFS LOAD ERROR<0> for /bmp_logo.bmp!

load log failed

stmmac_init,692,0x70431,3

Hit any key to stop autoboot: 1 0

Вкладення

Teren

New member
Доброго вечора. DHI-NVR5864-4KS2. Спробував прошити перехідну прошивку DH_NVR5XXX-4KS2_MultiLang_V4.001.0000000.0.R.200221.bin звідси https://vidimost.com/dh_nvr5xxx-4ks2. Тепер не грузиться і ребут періодично. Через порт rs232 на задній панелі в putty лише ось такий вивід, в лог теж саме. На Shift+8 не реагує, як і на інші можливі комбінації. Швидкість порту 115200. Будь ласка - ткніть носом де і що почитати ще. Не можу ніяк дійти до можливості вводу з клавіатури....

Вкладення

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
Перехідних прошивок багато у нас викладено, дивлячись яка у вас версія була від того і потрібно відштовхуватись. У вас завантаження не доходить до загрузчика U-Boot, злетів загрузчик, єдиний вихід - це флешку на програматор. Але з великою вірогідністю такий результат ви отримали скоріше із-за того, що можливо флешка вже була з битими секторами в області загрузчика і вона просто не змогла перезаписатись. Бажано взяти нову флешку, записати чистий дамп, відновити id і mac і буде як новий.

Teren

New member
Щиро вдячний за відповідь. До того NVR мав версію 4.000.0000001.5. Думка прошити напевно не з самих мудрих - він втрачав періодично або налаштування, або якусь з списку збережених IP камер. Була крихітна надія, що прошивання чимось зарадить. "Бажано взяти нову флешку, записати чистий дамп, відновити id і mac і буде як новий. " - може порадите куди звернутись з таким?

Техпідтримка VidiMost.com

Спеціаліст
Команда форуму
він втрачав періодично або налаштування, або якусь з списку збережених IP камер.
це вже були ознаки проблем з флешкою, або процесора
"Бажано взяти нову флешку, записати чистий дамп, відновити id і mac і буде як новий. " - може порадите куди звернутись з таким?
в нашому сервісі все робимо без проблем, напишите або подзвоните на 0632362438, скинеми адресу або реквізити для відправки. Діагностика безкоштовна.

Зверху