я вам посилання на тему дав, де вже обговорюється дана проблема, ось до чого я веду.Это вы к чему? Есть уже тема где предложили решение этой проблемы? Так скиньте ссылку или хотя бы название.
я вам посилання на тему дав, де вже обговорюється дана проблема, ось до чого я веду.Это вы к чему? Есть уже тема где предложили решение этой проблемы? Так скиньте ссылку или хотя бы название.
А-а-а, спасибо!я вам посилання на тему дав, де вже обговорюється дана проблема, ось до чого я веду.
В "песочнице" запускаете несколько версий .Тоже столкнулся с тем что SmartPSS в одночасье перестала показывать регистраторы. Перешёл на Lite-версию. И столкнулся с ограничением в 64 канала. А если у меня в 2 раза больше суммарно каналов на моих объектах и я их мониторю? Ставить галочку "не авторизоваться" и потом вручную залогиниваться в каждое устройство не вариант.
Те що у Вас щось не виходить, це не значить що ПЗ погане або реєстратор поганий. Якщо б такі проблеми були у багатьох клієнтів, то ми б про це вже точно знали. Проблема індивідуальна і скоріш за все вирішується оновленням прошивки і ПЗ, але потрібно подивитись. Якщо хочете, можу підключитись перевірити все.Smart PSS - воспроизведение записи с камер есть, сохранить фрагмент невозможно, только записью экрана.
Smart PSS Lite - попытка воспроизвести "Канал КАМ (нет записи)", при этом смотреть камеры можно. То есть даже посмотреть нельзя что записалось. И это обе программы запущены одновременно.
В 2017м устанавливался регистратор - все работало, писалось, сохранялось.
Разработчики сознательно ломают софт? Я уверен - если буду ставить новый регистратор, то это точно будет не Dahua
Це ваше право, але Dahua одна з перший компаній, хто виготовив перший DVR в Китаї, по цей день, якщо брати сильну сторону цього виробника - це є відеореєстратори, вони потужні і стабільні.Я уверен - если буду ставить новый регистратор, то это точно будет не Dahua
Dahua продали Imou давненько вже, у них не може бути SmartPSS, вони створили свій додаток як альтернативу SmartPSSДобрий день. Де можна скачати Smart PSS для Imou? Я колись качав на їхньому сайті, зараз цієї програми там немає, тільки конфігтул. Підтримка нічого толком не сказала, тільки щось типу зараз її немає на нашому сайті, сорян. Нагуглити теж не получається, тільки смарт псс для дахуа є.